របៀបធ្វើ
ម្ជូរព្រៃសាច់មាន់
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់មាន់កាប់ដុំៗ
- ប្រេងឆា
- ស្លឹកថ្នឹង ចិញ្ច្រាំ
- ខ្ទឹមស និង ក្រហម
- គ្រាប់ការីលីងយកពណ៌
- គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច ម្ទេសដៃនាង
- ទឹកអំពិលទុំ
- ប្រហុក ចិញ្ច្រាំ បន្តិច
- ស្ករត្នោត
- អំបិល
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ
- ស្លឹកកន្ទ្រោប (កន្ទ្រោក) ដុតហើយញី
- ទឹកស៊ុប ២ វែក
វិធីធ្វើ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច ម្ទេសដៃនាង ខ្ទឹមស និង ក្រហម
លីងចូលគ្នាឲ្យឈ្ងុយ រួចដំឲ្យវាទក់ៗ ។
- ដាក់ខ្ទះដាំប្រេងឆាឲ្យក្ដៅ ដាក់សាច់មាន់ចូលឆាបន្តិច
ទើបដាក់គ្រឿងលីងខាងលើចូល ។
- ដាក់ប្រហុកចិញ្ច្រាំ អំបិល ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុបខ្នរ និង
ចាក់ទឹកស៊ុបចូល ដាំឲ្យពុះ ។
- ដាក់ស្លឹកថ្នឹងចិញ្ច្រាំចូល ទឹកអំពិលទុំបន្តិច
រួចបង់ស្លឹកកន្ទ្រោបដុត ហើយភ្លក់មើលរសជាតិ ឲ្យល្មមជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment