របៀបធ្វើប្រហិតសាច់ជ្រូកចៀន - How to Make Fried Pork Chops


ប្រហិតសាច់ជ្រូកចៀន


គ្រឿងផ្សំ៖
- ជ្រូក
- ម្ទេស
- ស្លឹកក្រូចសើច
- ដូង
- ស្ករស
- អំបិល
- ប្រេងឆា
- គល់ស្លឹកគ្រៃ
- ខ្ទឹមក្រហម
វិធីធ្វើ៖
១- ម្ទេសប្ល៉ោកក្រៀម ៣គ្រាប់
- ម្ទេសខ្មាំងក្រៀម ៥គ្រាប់
- ខ្ទឹមក្រហមហាន់ ២មើម
- គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ១គល់
- ស្លឹកក្រូចសើចហាន់ល្អិត ៣សន្លឹក
- អំបិលម៉ត់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ រួចបុកគ្រឿងសម្លទាំងអស់ចូលគ្នាអោយម៉ត់
២- យកសាច់ចិញ្រ្ចាំមកកិន លាយជាមួយដូងកោស ស្លឹកក្រូចសើច ស្ករ ទឹកត្រី និងគ្រឿងចៀនរួចវាយអោយចូលគ្នា។
៣- ដាក់ខ្ទះដាំប្រេងអោយក្តៅ ដោយប្រើភ្លើងអោយឆេះល្មមៗបានហើយ ដួស យកសាច់កិនធ្វើរាងអោយមូល រួចសង្កត់វាអោយសំប៉ែត សឹមដាក់ចៀនអោយ ឆ្អិន ។
ប្រភពfb

Share:

No comments:

Post a Comment

ចំនួនអ្នកទស្សនា!!!

Flag Counter

Newsletter

Get All The Latest Updates Delivered Straight Into Your Inbox For Free!

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.