របៀបធ្វើ ស្លាបមាន់ បំពង - How to Make Fried Chicken Wings



របៀបធ្វើ ស្លាបមាន់ បំពង


គ្រឿងផ្សំ
-ស្លាបមាន់ (យកត្រឹមគល់ស្លាប) ៦០០ ក្រាម
-ម្សៅ (សំរាប់បំពង)  ៣ ស្លាបព្រាបាយ
-គ្រឿងផ្សំប្រលាក់សាច់-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាបាយ
-ម្សៅឆា
-ទឹកខ្ញី
-តៅហ៊ូប្រៃ (កិនម៉ត់ លាយទឹកបន្តិច)  ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករ  ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-អំបិល  ០.៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
+គ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់
-ខ្ទឹមក្រហមក្រៀម  ១ ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករ
-ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ  ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកតៅហ៊ូ ប្រៃ  ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹក  មួយភាគបួន នៃកែវ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ  ០.៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស៊ីអ៊ីវខាប់  ០.៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្សៅស៊ុបខ្នរ  ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
*វិធី​ ចំអិន+ជំហាន ១ ៖
1 លាង​ទឹក អោយ​ស្អាត​ ស្លាប​មាន់
2 សំរក់ទឹក អោយ​ស្ងួត​ ស្លាបមាន់
3 ច្របល់​ស្លាបមាន់ ជាមួយ​គ្រឿងផ្សំប្រលាក់សាច់
4 ផ្អឹប​មួយម៉ោង ស្លាបមាន់ ​មានគ្រឿងផ្សំប្រលាក់សាច់
5 ប៉ាតម្សៅបំពង ជុំវិញស្លាបមាន់6 ដាក់​បំពង​ស្លាបមាន់ រហូត​ឆ្អិន​ពណ៌​ក្រហម​ ទើប​ស្រង់​ដាក់​ចាន
ជំហាន២ ៖1 ដាក់​ខ្លាញ់​ លើខ្ទះ ចំនួនមួយ​ស្លាប​ព្រា​បាយ2 រង់ចាំ​ខ្លាញ់​ ក្ដៅ​ហុយ​ផ្សែង3 ដាក់​ច្របល់ បំពង​យក​ក្លិន​ឈ្ងុយ ខ្ទឹម​ក្រហម​ក្រៀម​ ទឹក​តៅហ៊ូ​ប្រៃ​ និង​ ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ4 ចាក់​ច្របល់ ​រំងាស់ដល់ពុះ គ្រឿង​ផ្សំ​ទឹក​ជ្រលក់​ ដែល​នៅ​សេសសល់5 ដាក់​ចាន​ផ្សេង​ សំរាប់ជ្រលក់​ ស្លាប​មាន់​បំពង៕ប្រភពពីcambodiaoffice.blogspot.com


Share:

No comments:

Post a Comment

ចំនួនអ្នកទស្សនា!!!

Flag Counter

Newsletter

Get All The Latest Updates Delivered Straight Into Your Inbox For Free!

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.