របៀបធ្វើ ឆាក្តៅសាច់មាន់ - How to Make Hot Chicken



ឆាក្តៅសាច់មាន់


គ្រឿងផ្សំ៖

§ សាច់មាន់ ៣០០ក្រាម
§ គល់ស្លឹកគ្រៃ ១ដើម
§ ស្លឹកក្រូចសើច ៣សន្លឹក
§ ម្ទេសដៃនាង ៣ផ្លែ
§ គល់ខ្ទឹម ៣ដើម
§ ខ្ទឹមសរ ២កំពឹស
§ ជីម្រះព្រៅ ១ដើម


គ្រឿងផ្សំរសជាតិ៖



§ ទឹកប៉ាវហ៊ឺ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
§ ម្សៅស៊ុបមាន់ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
§ ស្កសរ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
§ ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
§ ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ




វិធីធ្វើ៖

1.              យកមាន់ពន្លះយកឆ្អឹងចេញ កាត់ជាដុំៗប៉ុនមេដៃប្រលាក់គ្រឿង ម្សៅស៊ុបយកទៅបំពងខ្លាញ់ ស្រពាប់បន្តិច។
2.              គល់ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសដៃនាងហាន់បញ្ឆិត ស្លឹកក្រូចសើចហាន់ឲ្យល្អិត ដើមខ្ទឹមកាត់កង់ៗ ជីម្រះព្រៅ បេះយកតែស្លឹក។
3.              យកខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ដាក់បំពងខ្ទឹមឲ្យឈ្ងុយ ឆាគល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ម្ទេសទើបចាក់ សាច់មាន់ចូលបង់គ្រឿង ស្កសរ ទឹកត្រី ប្រេងខ្យងឆាត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងឲ្យស្ងួត​ទើបដាក់ ជីម្រះព្រៅ គល់ខ្ទឹមចូលជាការស្រេច។
របៀបរៀបដាក់ចាន៖
§ យកចានរាងពងក្រពើ រៀបសាលាដដាក់ពីក្រោម ត្រសក់ជុំវិញដាក់សាច់មាន់ឆាចំកណ្តាលលំអរ ដោយផ្កាម្ទេស។

Share:

No comments:

Post a Comment

ចំនួនអ្នកទស្សនា!!!

Flag Counter

Newsletter

Get All The Latest Updates Delivered Straight Into Your Inbox For Free!

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.