របៀបធ្វើ
ស្ងោជ្រក់គ្រឿងសមុទ្រ
គ្រឿងផ្សំ
- គ្រឿងសមុទ្រ ៣ទៅ៤ខាំ (តាមចំនូលចិត្ត មឹក គ្រុំ បង្គា ជើងក្តាម)
- ផ្សិតចំបើង កន្លះខាំ (ពុះជាពីរ)
- រំដេង ហាន់ស្តើងៗ ៦ទៅ៧ចំនិត
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ទៅ៣គល់ (ហាន់ប្រឆិតៗ)
- ស្លឹកក្រូចសើច ៦ទៅ៧សន្លឹក
- ទឹកត្រី ២ទៅ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ទៅ៤ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេស
- ជីនាងវង
- ទឹក ១លីត្រ
របៀបធ្វើ
- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ម្ទេស រំដេង ស្លឹកក្រូច គល់ស្លឹកគ្រៃ រួចដាក់ទឹកត្រី
និងផ្សិតចូលទុកអោយពុះ។
- ដាក់គ្រឿងសមុទ្រចូល ទុកអោយពុះប្រហែល ២នាទី (កុំគ្រប) រួចបិទភ្លើង។ ដាក់ស្លឹកជី
និងទឹកក្រូចឆ្មារកូអោយសព្វជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment