របៀបធ្វើ ស្ងោជ្រក់គ្រឿងសមុទ្រ - How to make seafood



របៀបធ្វើ ស្ងោជ្រក់គ្រឿងសមុទ្រ


គ្រឿងផ្សំ
  • គ្រឿងសមុទ្រ ៣ទៅ៤ខាំ (តាមចំនូលចិត្ត មឹក គ្រុំ បង្គា ជើងក្តាម)
  • ផ្សិតចំបើង កន្លះខាំ (ពុះជាពីរ)
  • រំដេង ហាន់ស្តើងៗ ៦ទៅ៧ចំនិត
  • គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ទៅ៣គល់ (ហាន់ប្រឆិតៗ)
  • ស្លឹកក្រូចសើច ៦ទៅ៧សន្លឹក
  • ទឹកត្រី ២ទៅ៣ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ទៅ៤ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្ទេស
  • ជីនាងវង
  • ទឹក ១លីត្រ
របៀបធ្វើ
  1. ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ម្ទេស រំដេង ស្លឹកក្រូច គល់ស្លឹកគ្រៃ រួចដាក់ទឹកត្រី និងផ្សិតចូលទុកអោយពុះ។
  2. ដាក់គ្រឿងសមុទ្រចូល ទុកអោយពុះប្រហែល ២នាទី (កុំគ្រប) រួចបិទភ្លើង។ ដាក់ស្លឹកជី និងទឹកក្រូចឆ្មារកូអោយសព្វជាការស្រេច៕

Share:

No comments:

Post a Comment

ចំនួនអ្នកទស្សនា!!!

Flag Counter

Newsletter

Get All The Latest Updates Delivered Straight Into Your Inbox For Free!

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.