របៀបធ្វើ ស៊ុបល្ពៅឆ្អឹងជំនីជ្រូក - How to Make Pumpkin Soup Pork



ស៊ុបល្ពៅឆ្អឹងជំនីជ្រូក



ស៊ុប​ល្ពៅ​ឆ្អឹង​ជំនី​ជ្រូក​ ដើម្បី​ចម្អិន​មុខ​​​ម្ហូប​មួយ​​នេះ​ឲ្យ​​មាន​​​រស​ជាតិ​ឈ្ងុញ​​​ឆ្ងាញ់​​ ​មុនដំបូង​យើង​ត្រូវ​យក​ល្ពៅ​ទៅ​បំពង​ឲ្យ​ស្រួយ​ជាមុន
​សិន។ ​​បន្ទាប់​មកទៀត​ សូម​​អនុវត្ត​​​ជា​មួយ​​ ​"មង្គល​ការ​​ទាំង​​អស់​​គ្នា​​​ដូច​​​ខាង​​ក្រោម៖
+ គ្រឿងផ្សំ៖
- ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៣០០ក្រាម កាត់ដុំតូចល្មម
-​​ ល្ពៅ ១ដុំ ចិតជាដុំៗ (បំពងឲ្យស្រួយ)
-​​ ការ៉ុត ១មើម​តូច ចិតចំណិត​តូចៗល្មម
-​​ ស្ករស ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
-​​ អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-​​ ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-​​ ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ៥ដើម (ហាន់)
-​​ ស្លឹកខ្ទឹម ២ដើម កាត់ ២ថ្នាំង​ដៃ
- ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ (បំពង)
+ វិធីធ្វើ៖
១. ដំបូងយក​ឆ្នាំង​​ដាក់​​ទឹក​ដាំ​​ឲ្យ​ពុះ​ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូកចូល រួចទុកឲ្យ​ពុះ​សិន។
២. ​​ពេល​ទឹក​ពុះ​យក​​ការ៉ុត​ដាក់​ចូល​​ ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ម្តង​ទៀត​ ដាក់ជី​វ៉ាន់​ស៊ុយចូល(ទុកខ្លះ)។
៣. ចាប់​ផ្តើម​ផ្សំ​គ្រឿង​ ប៊ីចេង, ទឹកត្រី, អំបិល, ស្ករស,ខ្ទឹមស និង​ល្ពៅ​បំពង​ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ដាក់ ខ្ទឹម​បំពង, ជីវ៉ាន់​ស៊ុយ​ និង​ស្លឹក​ខ្ទឹមចូល​ជា
​ការ​ស្រេច៕

ប្រភព FB

Share:

No comments:

Post a Comment

ចំនួនអ្នកទស្សនា!!!

Flag Counter

Newsletter

Get All The Latest Updates Delivered Straight Into Your Inbox For Free!

Popular Posts

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.